Ducati Panigale V4 SP

Pure racing adrenaline

Ducati laajentaa Panigale V4 -perhettä tuomalla markkinoille uuden numeroidun Panigale V4 SP -version. Tämä tuo mukanaan Ducati-superurheilupyörän merkinnän “SP” (Sport Production) paluun monien vuosien jälkeen.

Ensimmäistä kertaa legendaarisella Ducati 851 -mallilla oli tämä lyhenne. Nämät tunniste versiot muodostivat perustan nykyisen Superstockin edeltäjän “Sport Production Championship” -sarjassa käytettävien kilpapyörien mallien kehittämiselle.

Vielä nykyäänkin Ducatissa lyhennettä ”SP” käytetään tunnistamaan tuotantopyörä, jolla on erityinen tekninen varustus, joka tekee siitä nopeamman radalla.

Teknisen varustuksensa ansiosta uusi Panigale V4 SP on ihanteellinen pyörä harrastajille, jotka haluavat painua radalle ja olla nopeita välittömästi. Pyörällä on helppo ajaa ja se vaatii vain vähän fyysistä voimaa riippumatta ajotaidoistasi. Pyörän käytös jarrutuksessa on poikkeuksellista, samoin kuin pyörän keveys kallistuksissa ajettaessa lähellä radan reunalinjoja. Amatööri kuljettaja SP: llä on nopeampi, kuin jos hän ajaisi vaativammalla R-versiolla.

Lyhyesti, pure racing adrenalin, under control.

Hinta: 49 890 €

Moottorin tilavuus 998 cc
Teho 162 kW (221 hv) @ 15,250 rpm
Vääntö 112 Nm @ 11,500 rpm
Kuivapaino 172 kg
Istuimen korkeus 830 mm
Varusteet Riding Modes, Power Modes, Bosch ABS EVO, Ducati Traction Control (DTC) EVO, Ducati Wheelie Control (DWC) EVO, Ducati Slide Control (DSC), Engine Brake Control (EBC) EVO, Auto tyre calibration, Ducati Power Launch (DPL), Ducati Quick Shift (DQS) up/down EVO 2, Full LED lighting with Daytime Running Light (DRL), GPS module, Lap Timer EVO, PIT limiter, Ohlins steering damper, Quick adjustment buttons, Lithium-ion battery, Auto-off indicators, Marchesini aluminium forged wheels, Carbon fiber front mudguard, High-flow air filter
Huolto Öljyt 12,000 km / 12 kk, venttiilit 24 000
Valmistajan sivut ducati.com

 

 

Color

Winter Test livery in matt black with bright red details and exposed brushed aluminium fuel tank

Kokonaishinta 54 900 €

 

 

 

Enemmän kilometrejä, vähemmän huoltoja

Ajonautinto, luotettavuus ja huoltokulujen minimointi ovat Ducatin insinöörityön perustana. Huoltoväli on laajennettu 24 000 kilometriin, ja joissain malleissa laajempi Desmo-huolto ei ole tarpeen ennen 30 000 kilometriä. Jopa yksinkertaisimmat huollot, kuten öljyhuolto on laajennettu 12 000 kilometriin tai 15 000 kilometriin. Nämä puhuvat puolestaan korkean suorituskyvyn moottoreista.

Ducati investoi jatkuvasti huoltohenkilökunnan tekniseen koulutukseen. Vain virallisen Ducati Service-verkoston kautta löydät varmasti vaadittavat taidot ja työkalut oleellisiin huoltotoimenpiteisiin, jotka varmistavat että Ducatisi tuottaa parasta suorituskykyään jatkossakin.

Ducati viralliset huoltopisteet