Ducati Panigale V4 R

Pure racing adrenaline

Panigale V4 R ilmentää Ducati-arvojen maksimaalisen ilmaisun: tyyli, hienostuneisuus, suorituskyky.

Se on Ducatin kilpa-DNA:n maksimaalinen ilmentymä. Kuin MotoGP pyörän-prototyyppi, enemmän kuin mikään muu merkki. Edelläkäviä malli, joka seuraa kuljettajaa kohti edistyneen ajon ulottuvuutta. Ajon, joka koostuu kaarteista ja suorista, jotka kulkevat uskomattoman nopeasti, kiitos elektroniikan, joka näkymättömän, maagisen turvaverkon tavoin sallii rajojen ylittämisen. 

Design herättää tunteiden sinfonian. Kuivan kytkimen ansiosta Panigale V4 R siirtää suorituskyvyn käsitteen uuteen uloittuvuuteen: kiihtyvyyden, jarrutuskyvyn ja parhaan kierrosajan lisäksi turvallisuuden ja ajon helppouden tunteen kuljettajan kokemuksen tasosta riippumatta.

Lyhyesti, pure racing adrenalin under control.

 

 

Hinta: 54 900 €

Moottorin tilavuus 998 cc
Teho 162 kW (221 hv) @ 15,250 rpm
Vääntö 112 Nm @ 11,500 rpm
Kuivapaino 172 kg
Istuimen korkeus 830 mm
Varusteet Riding Modes, Power Modes, Bosch ABS EVO, Ducati Traction Control (DTC) EVO, Ducati Wheelie Control (DWC) EVO, Ducati Slide Control (DSC), Engine Brake Control (EBC) EVO, Auto tyre calibration, Ducati Power Launch (DPL), Ducati Quick Shift (DQS) up/down EVO 2, Full LED lighting with Daytime Running Light (DRL), GPS module, Lap Timer EVO, PIT limiter, Ohlins steering damper, Quick adjustment buttons, Lithium-ion battery, Auto-off indicators, Marchesini aluminium forged wheels, Carbon fiber front mudguard, High-flow air filter
Huolto Öljyt 12,000 km / 12 kk, venttiilit 24 000
Valmistajan sivut ducati.com

 

 

Livery

Kokonaishinta 54 900 €

 

 

 

Enemmän kilometrejä, vähemmän huoltoja

Ajonautinto, luotettavuus ja huoltokulujen minimointi ovat Ducatin insinöörityön perustana. Huoltoväli on laajennettu 24 000 kilometriin, ja joissain malleissa laajempi Desmo-huolto ei ole tarpeen ennen 30 000 kilometriä. Jopa yksinkertaisimmat huollot, kuten öljyhuolto on laajennettu 12 000 kilometriin tai 15 000 kilometriin. Nämä puhuvat puolestaan korkean suorituskyvyn moottoreista.

Ducati investoi jatkuvasti huoltohenkilökunnan tekniseen koulutukseen. Vain virallisen Ducati Service-verkoston kautta löydät varmasti vaadittavat taidot ja työkalut oleellisiin huoltotoimenpiteisiin, jotka varmistavat että Ducatisi tuottaa parasta suorituskykyään jatkossakin.

Ducati viralliset huoltopisteet