Ducati Panigale V4 S

The Science of Speed

Vuosi toisensa jälkeen Panigale V4 uudistetaan, jotta siitä tulee nopeampi ja jännittävämpi radalla sekä amatööri- että ammattikuljettajaille.

Vuodelle 2021 Panigale V4- ja V4 S -malleista tulee Euro 5 -yhteensopivia (vain sellaisilla markkinoilla, joissa käytetään Euro 5: tä) pitäen kuitenkin enimmäisteho- ja vääntömomenttitasot ennallaan. Päästöjä koskevan uuden eurooppalaisen standardin noudattamiseksi Desmosedici Stradale -pakolinjaan ja moottorin kalibrointiin on tehty useita parannuksia.

Myös Panigale V4: n varustukseen kuuluva elektroninen paketti on kehittynyt ja sisältää nyt viimeisimmän sukupolven Ducati Traction Control -järjestelmän, joka on entistä ennakoivampi: DTC EVO 3: n Ducati Corsesta johdetun strategian kanssa.

Ajotilan valinta strategia on myös uusi; Race Riding Mode on jaettu kahteen eri karttaan, joita voidaan nyt vapaasti verrata keskenään, keskittyen yksittäisiin parametreihin. Tällöin ajaja voi nopeasti verrata kahta eri kokoonpanoa ja määrittellä parhaan asetusyhdistelmän radan ja ajotavan perusteella.

S-version mukana tulee Öhlinsin tapahtumapohjainen elektroninen ohjaus; Tässä käytetään toisen sukupolven Öhlins Smart EC (Electronic Control) -järjestelmää, joka hyödyntää IMU 6D: n kaikki mahdollisuudet. Samoin S-versioon kuuluu takoalumiini vanteet.

 

 

Hinta: 39 800 €

Moottorin tilavuus 1,103 cc
Teho 157.5 kW (214 hv) @ 13,000 rpm
Vääntö 124.0 Nm (91.5 lb-ft) @ 10,000 rpm
Kuivapaino 174 kg
Varusteet Riding Modes, Power Modes, Cornering ABS EVO, Ducati Traction Control (DTC) EVO 3, Ducati Wheelie Control (DWC) EVO, Ducati Slide Control (DSC), Engine Brake Control (EBC) EVO, Auto tyre calibration, Ducati Power Launch (DPL), Ducati Quick Shift (DQS) up/down EVO 2, Full LED lighting with Daytime Running Light (DRL), Ducati Electronic Suspension (DES) EVO with Ohlins suspension and steering damper, Quick adjustment buttons, Lithium-ion battery, Auto-off indicators, Marchesini aluminium forged wheels, Racing style handle grips, chain guard
Huolto Öljyt 12,000 km / 12 kk, venttiilit 24 000
Valmistajan sivut ducati.fi

Ducati punainen

 

Kokonaishinta: 39 800 € 

Enemmän kilometrejä, vähemmän huoltoja

Ajonautinto, luotettavuus ja huoltokulujen minimointi ovat Ducatin insinöörityön perustana. Huoltoväli on laajennettu 24 000 kilometriin, ja joissain malleissa laajempi Desmo-huolto ei ole tarpeen ennen 30 000 kilometriä. Jopa yksinkertaisimmat huollot, kuten öljyhuolto on laajennettu 12 000 kilometriin tai 15 000 kilometriin. Nämä puhuvat puolestaan korkean suorituskyvyn moottoreista.

Ducati investoi jatkuvasti huoltohenkilökunnan tekniseen koulutukseen. Vain virallisen Ducati Service-verkoston kautta löydät varmasti vaadittavat taidot ja työkalut oleellisiin huoltotoimenpiteisiin, jotka varmistavat että Ducatisi tuottaa parasta suorituskykyään jatkossakin.

Ducati viralliset huoltopisteet