Ducati Panigale V4 S

The Evolution of Speed

Vuosi toisensa jälkeen Panigale V4 uudistetaan, jotta siitä tulee nopeampi ja jännittävämpi radalla sekä amatööri- että ammattikuljettajaille.

Vuodelle 2022 Panigale V4- ja V4 S -mallit ovat ison evoluution partaalla, sillä kehitystä on tapahtunut joka saralla: aerodynamiikassa, ergonomiassa, moottorissa, rungossa ja sähköissä. Lopputulemana on nopeampi ja rennompi pyörä ajaa monelle kuljettajalle, radalla tai kadulla. Päästöjä koskevan uuden eurooppalaisen standardin noudattamiseksi Desmosedici Stradale -pakolinjaan ja moottorin kalibrointiin on tehty useita parannuksia.

Myös Panigale V4: n varustukseen kuuluva elektroninen paketti on kehittynyt ja sisältää nyt viimeisimmän sukupolven Ducati Traction Control -järjestelmän, joka on entistä ennakoivampi: DTC EVO 3: n Ducati Corsesta johdetun strategian kanssa. Samalla myös väännön hallintaa ja vaihdelaatikkoa on hiottu, jotta kuljettajalla on mahdollisuus aina optimaaliseen potkuun kaasua avatessa.

Ajotilan valinta strategia on myös uusi; Race Riding Mode on jaettu kahteen eri karttaan, joita voidaan nyt vapaasti verrata keskenään, keskittyen yksittäisiin parametreihin. Tällöin ajaja voi nopeasti verrata kahta eri kokoonpanoa ja määrittellä parhaan asetusyhdistelmän radan ja ajotavan perusteella.

S-version mukana tulee Öhlinsin tapahtumapohjainen elektroninen ohjaus; Tässä käytetään toisen sukupolven Öhlins Smart EC (Electronic Control) -järjestelmää, joka hyödyntää IMU 6D: n kaikki mahdollisuudet. Samoin S-versioon kuuluu takoalumiini vanteet.

 

 

Hinta: 41 680 €

Tilavuus 1,103 cc
Teho 158.5 kW (215,5 hv) @ 13,000 rpm
Vääntö 123,6 Nm @ 9,500 rpm
Paino ajokunnossa 195,5 kg
Istuimen korkeus 850 mm
Varusteet Riding Modes
Power Modes
Ducati Quick Shift up/down EVO 2
Cornering ABS EVO
Ducati Traction Control EVO 3
Ducati Wheelie Control EVO
Ducati Slide Control
Engine Brake Control EVO
Ducati Power Launch
Öhlins steering damper and electronic suspension EVO
5″ TFT colour display
Quick adjustment buttons
Auto tyre calibration
Full-LED lighting system
auto-off indicators
Marchesini aluminium forged wheels
Lisävarusteet Ducati Data Analyser+ (DDA+) with GPS module
Ducati Lap Timer GPS
Ducati Multimedia System (DMS)
Anti-theft
Heated grips
Kulutus ja päästöt 7.6 l/100km
175 g/km
Euro 5
Huoltoväli 12,000 km / 12 kk
Venttiilit 24,000km
Valmistajan sivut Ducati.com

Ducati punainen

Kokonaishinta: 41 680 €