Scrambler 1100 Dark Pro

Tumma puku

Hyppää tielle, aja ylpeänä, lumoa kadut tuhannella sadalla kuutiolla persoonallisuutta. Uusi 1100 Dark PRO. Musta sydän, Scramblerin sielu.

Uudella Dark Stealth -väri yhdistettynä teräsputkirunkoon ja alumiiniseen takahaarukkaan, molemmat mustia. Takaosa on pyörän erottuvin osa oikeanpuoleisen kaksoispakoputken ja matalan rekisterikilvenpidikkeen ansiosta, mikä tekee pyörästä kompaktin näköisen.

Hinta 17 800

 

 

Sivukuva

Takaa

Brembo Jarrut

Moottori

Hallintalaitteet

Etuvalotekniikka

Satula

Moottori L-Twin, Desmodromic distribution, 2 valves per cylinder
Kuutiotilavuus 1,079 cc
Teho 86 hp (63 kW) 7,500 rpm/min
Vääntö 65 lb-ft (88 Nm) @ 4,750 rpm
Kulutus ja päästöt 5.2 l/100km – CO2 120 g/km, Euro5 compliant
Varusteet Riding Modes, Power Mode, Ducati Safety Pack (Cornering ABS + DTC), RbW, LED light-guide, LED rear light with diffusion-light, LCD instruments with gear and fuel level indications
Kuivapaino 189 kg

Dark Stealth

Enemmän kilometrejä, vähemmän huoltoja

Ajonautinto, luotettavuus ja huoltokulujen minimointi ovat Ducatin insinöörityön perustana. Huoltoväli on laajennettu 24 000 kilometriin, ja joissain malleissa laajempi Desmo-huolto ei ole tarpeen ennen 30 000 kilometriä. Jopa yksinkertaisimmat huollot, kuten öljyhuolto on laajennettu 12 000 kilometriin tai 15 000 kilometriin. Nämä puhuvat puolestaan korkean suorituskyvyn moottoreista.

Ducati investoi jatkuvasti huoltohenkilökunnan tekniseen koulutukseen. Vain virallisen Ducati Service-verkoston kautta löydät varmasti vaadittavat taidot ja työkalut oleellisiin huoltotoimenpiteisiin, jotka varmistavat että Ducatisi tuottaa parasta suorituskykyään jatkossakin.