SUPERLEGGERA V4

A collector's item Ducati

Uutta Superleggera V4 mallia on valmistettu rajoitetusti, vain 500 numeroitua yksilöä, ja niihin on liitetty aitoustodistus. Superleggera on kaikkien aikojen ainutlaatuisin Ducati.

Teknisen huippuosaamisen, huipputeknologian ja aerodynaamisen suunnittelun ruumiillistuma. Uusi Superleggera V4 edustaa Ducatin unelmaa suunnitella ainoa tieliikenteeseen hyväksytty moottoripyörä, jossa on hiilikuiturunko, kääntövarsi jousitus, takoalumiinivanteet ja lyömätön teho / painosuhde 1,54 hv / kg.

Superleggera V4 on paljon enemmän kuin moottoripyörä. Se on täydellinen Ducati-kokemus, joka sitoo kuljettajan rata-ajoon ja tarjoaa mahdollisuuden tuntea adrenaliinin virtaavan. Tämän voi kokea ajamalla parhaiten menestyvillä moottoripyörä malleilla, jotka on suunniteltu Borgo Panigalessa.

 

Hinta 138 900 €

Moottorin tilavuus 998 cc
Teho 165 kW (224 hp) @ 15,250 rpm – 174 kW (234 hp) @ 15.500 rpm with full racing exhaust i
Vääntö 116 Nm (85.6 lb-ft) @ 11,750 rpm – 119 Nm (87.7 lb-ft) @ 11.750 rpm with full racing exhaust i
Kuivapaino 159 kg – 152.2 with racing kit
 Turvavarusteet Riding Modes, Power Modes, Cornering ABS EVO, Ducati Traction Control (DTC) EVO 2, Ducati Wheelie Control (DWC) EVO, Ducati Slide Control (DSC), Engine Brake Control (EBC) EVO, Auto tyre calibration
Starndardi varusteet Ducati Power Launch (DPL), Ducati Quick Shift (DQS) up/down EVO 2, Full LED lighting with Daytime Running Light (DRL), GPS module, Lap Timer EVO 2, PIT limiter, Ohlins steering damper, Quick adjustment buttons, Lithium-ion battery, Auto-off indicators, Chassis in carbon fiber, Carbon fiber fairings, Carbon fiber wheels, Carbon fiber mudguards, Biplane wings in carbon fiber, High-flow air filter, Type approved Akrapovic silencer in titanium
Lisävarusteet 
Front and rear paddock stands, Battery maintainer, Race Kit: Akrapovic Titanium racing exhaust, Machined mirror block-off plates, License plate mount removal plug, Swing arm guard, Carbon fiber clutch cover,Ducati Data Analyzer+ (DDA+) with GPS module, Side stand removal kit, Front and rear lights removal kit, Bike cover.
Huolto ÖLJYT 12,000 km / 12 kk, venttiilit 24 000
Valmistajan sivut ducati.fi

Livery

Kokonaishinta: 138 900 €

 

Enemmän kilometrejä, vähemmän huoltoja

Ajonautinto, luotettavuus ja huoltokulujen minimointi ovat Ducatin insinöörityön perustana. Huoltoväli on laajennettu 24 000 kilometriin, ja joissain malleissa laajempi Desmo-huolto ei ole tarpeen ennen 30 000 kilometriä. Jopa yksinkertaisimmat huollot, kuten öljyhuolto on laajennettu 12 000 kilometriin tai 15 000 kilometriin. Nämä puhuvat puolestaan korkean suorituskyvyn moottoreista. Ducati investoi jatkuvasti huoltohenkilökunnan tekniseen koulutukseen. Vain virallisen Ducati Service-verkoton kautta löydät varmasti vaadittavat taidot ja työkalut oleellisiin huoltotoimenpiteisiin, jotka varmistavat että Ducatisi tuottaa parasta suorituskykyään jatkossakin.